For de fleste om det meste
fredag april 25th 2014

Åpningstider ølsalg 2013

budweiser

Bud er gode på øl-og reklame....

Det er kanskje åpningstidene for 2014 du leter etter ?

Husk at det finnes lokale bestemmelser som mange steder gir andre salgstider (dvs gir mindre/kortere salgsdager for øl i butikk). Si gjerne fra i kommentarfeltet dersom Dere finner feil i oversikten. Og husk-drikk med måte!

Vanlig stengetid er:
Hverdager: 20.00
Lørdager: 18.00

Det er kanskje åpningstidene for 2014 du leter etter ?

Jeg presiserer igjen at det finnes lokale variasjoner som gir kortere salgstider!

Åpningstidene følger av Alkohollovens §3.7
§ 3-7. Tidsinnskrenkninger for salg og utlevering av alkoholholdig drikk med høyst 4,7 volumprosent alkohol

Salg og utlevering av alkoholholdig drikk med høyst 4,7 volumprosent alkohol kan skje fra kl. 08.00 til kl. 18.00. På dager før søn- og helligdager skal salget opphøre kl. 15.00. Dette gjelder ikke dagen før Kristi Himmelfartsdag.

Kommunestyret kan generelt for kommunen eller for det enkelte salgssted innskrenke eller utvide tiden for salg i forhold til det som følger av første ledd. Salg og utlevering av drikk som nevnt i første ledd er likevel forbudt etter kl. 20.00 på hverdager, og etter kl. 18.00 på dager før søn- og helligdager unntatt dagen før Kristi Himmelfartsdag. Det kan bestemmes at salg ikke skal finne sted til bestemte tider på dagen eller på bestemte ukedager.

Salg og utlevering av drikk som nevnt i første ledd skal ikke skje på søn- og helligdager, 1. og 17. mai, og på stemmedagene for stortingsvalg, fylkestingsvalg, kommunestyrevalg og folkeavstemning vedtatt ved lov.

Share

Reader Feedback

9 Responses to “Åpningstider ølsalg 2013”

 1. […] I all julekosen-glem ikke at det er litt reduserte åpningstider for kjøp av malttilbehøret i juletiden da….glem heller ikke at jul handler om familie og kos, ikke fest. Skal du allikevel handle noen øl til maten eller litt kveldskos i julen, sjekk åpningstidene ølsalg […]

 2. admin sier:

  17.mai er ikke en helligdag men en offentlig fridag/høytidsdag. Salget skal derfor være som vanlig 16.mai -dersom kommunen ikke har egne bestemmelser- det er det noen kommuner som har. Evt har butikksjefen tolket 17.mai som en helligdag.

 3. Petter sier:

  I dag stod en horde av øltørste gutter fortvila foran butikksjefen på rema butikken i tbg, da han insisterte på at ølsalget stengte 18.00 dagen før 17.mai. Kjipt at det ikke stemmer, som det ser ut til her.

 4. admin sier:

  Du har helt rett, korrigert :-)

 5. Harry sier:

  Pinsen 2013 er

  Lørdag 18.Mai : Pinseaften
  Søndag 19.Mai : Første Pinsedag
  Mandag 20.Mai : Andre Pinsedag

 6. admin sier:

  Nei, butikkene har variert åpningstid men jeg tror det er senest kl 16:00 uansett.

 7. Camilla sier:

  Stenger ikke butikkene 13 24.des??

 8. [...] Åpningstider ølsalg tilknyttet helligdager 2010 og 2011 | Manneblogg til Åpningstider ølsalg 2013 [...]

Leave a Reply