Bensinrabatt

Skulle du gjerne sett at bensprisen var litt lavere? Smerter det å fylle tanken? Med kortet 365Privat MasterCard kan du gjøre noe med det! 3.65% (ca 80øre/l avhengig av pumpepris-se banner under) på ALLE bensistasjoner. Gjelder også handel i sko og klesbutikker forøvrig!

365Direkte er en enhet i Fokus Bank som tilbyr et litt annerledes kredittkort enn man tradisjonelt får i Norge i dag. Kortet heter 365Privat MasterCard, og gir cashback (penger tilbake) i form av 3,65% av kortomsetningen i bensinstasjoner, sko- og klesbutikker.

Betaler du med 365Privat i en hvilken som helst bensinstasjon, kles- eller skobutikk, får du hele 3,65 % av beløpet direkte tilbake til din konto. Hverken du eller butikken/stasjonen trenger å gjøre noe, Fokus Bank ordner det hele. Dette gjelder over hele verden i butikker/stasjoner, som for eksempel: Shell, Esso, YX, Statoil, , H&M, Cubus, Dressmann, VIC og mange mange flere. Klikk på banneret under og spar penger du også!

Dagbladet, VG og Nettavisen er blant de som har kåret 365Privat til best i test ved forbrukerøkonomiske undersøkelser de siste årene.