Dagenderpåburger

Jeg fant for en stund tilbake ut hvordan jeg skulle lage verdens beste hjemmelagde burger, men dagenderpå er denne både for sunn, for tidkrevende(alt over 5 min er for mye) og for lite…fettet! Dere vet hva jeg mener, det er dagenderpå, det skal være varmt,salt og så usunt fett at det stikker litt i hjertet når man spiser. Denne burgeren er selvsagt påvirket av det jeg har tilgjengelig når den skal lages- men hovedingrediensene er burger/karbonade og hamburgerbrød eller loff som på bildet.

Andre viktige elementer er ketchup,dressing og løk. Utover det hiver jeg på det jeg har og som virker bra-og av og til gjelder det det meste…. Dagenderpåburgeren på bildet hadde jeg til frokost idag og den hjalp absolutt på fyllesyken-sikkert delvis fordi jeg spyllte den ned med en lite kald appelsinjuice… her er ingrediensene:

Dressing
Potetsalat
Rødbet
KARBONADE
Paprika
Tomat
Løk
Ketchup
Sennep
Mais

Dagenderpåburger Foto:Karl Inge Stumo

Her finner du flere tips til mat dagen derpå

1 Comment on Dagenderpåburger

  1. Den så faktisk veldig god ut… haha. Vi er like glad i mais også 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.