Kylling&grønnsaker i ovnen-enkelt og godt

kyllingform

kyllingform

Klikk for større bilde

Du trenger:
Grønnsaker, f.eks erter/mais/gulrøtter fra en grønnsaksblanding og paprika. Fyll gjerne på med litt løk også, her kan man godt bruke litt rester man har liggende. Sopp er heller ikke feil!
Kyllingfilet

Grønnsakene hakkes opp og legges i en ildfast form. (Det er lurt å ha i litt olje og smøre formen først)

Kyllingfiletene brunes raskt (5 min maks, avhengig av tykkelse og størrelse) i stekepanne og legges oppå grønnsakene.

Settes i stekeovn på 200grader ca 30min. Saftige fileter med gode grønnsaker til. Ris og en kyllingsaus passer godt som tilbehør.

Vel bekomme 🙂

Del denne artikkelen med andre:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*