Møkka Aper

Guano ApesGuano Apes ble dannet i 1994 i Göttingen av gitarist Henning Rümenapp, bassist Stefan Ude og trommist Dennis Poschwatta. Vokalist Sandra Nasić ble med i bandet senere i samme år. Bandets karrieré tok av i 1996 etter at de vant en konkurranse for usignerte band med sangen Open Your Eyes. Sangen var også deres første og mest suksessfulle single.

Etter min mening et veldig undervurdert band, som jeg til stadighet prøver å dele ut til mine venner og bekjente.

Bandet ble oppløst i februar 2005, men ble gjenforent i 2009 hvorpå de spillte en rekke store festivaler i Europa-og ifølge ryktene kommer det ny plate i 2010- gleder meg!!!

Medlemmer
* Sandra Nasić – vokalist
* Henning Rümenapp – gitar
* Stefan Ude – bass
* Dennis Poschwatta – trommer, vokal

Diskografi
* Proud Like a God (1997)
* Don’t Give Me Names (2000)
* Walking on a Thin Line (2003)
* Live (2003)
* Planet of the Apes (best of, 2004)
* The Lost (T)apes (2006)
* Best of Guano Apes

Mer musikk fra Mannebloggen:
Skambankt-O`Dessverre
PogoPops-Man Inside My Head

Del denne artikkelen med andre:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*