Mannfolktipsene til Danmarksferien

Feriefiske i Danmark-agn&Carlsberg

Fiskeglede i Danmark-agn&Carlsberg

Det første vi mannfolk tenker når vi hører «Danmarksferie» er vel -foruten legoland og Løveparken- Carlsberg og pølser med gode ekstra e-stoffer i. Stress og kos kan man kanskje si, forhåpentligvis mest av det siste. Men fortvil ikke- man trenger ikke velte seg nedi et hav av pølser og øl for å ha gode minner fra Danmark- det finnes faktisk mange gode alternativer til tidsbruk for mannfolk også i Danmark. Jeg har her valgt ut noen alternativer jeg vil anbefale, noen kan kombineres med familetur, andre passer nok best sammen med likesinnede….

GOLF
For de som liker lange køller og harde slag har Danmark mange muligheter- det finnes rett og slett en drøss med golfbaner i Danmark.
LAKSEFISKE
Litt ukjent for mange, men Danmark har faktisk flere elver med OK laksefiske, selv om det ikke er uten grunn det kommer tusenvis av dansker til Norske elver er flere av disse verdt et besøk. Kontrastene til Norske elver er stor, og det alene er verdt et besøk, elvene minner i stor grad om store bekker i åkerlandskap, de kan være litt vanskelige å se av og til faktisk pga vegetasjonen på åker og mark.
Les mer HER

SJØØRRETFISKE
Sjøørretfiske i Danamrk er viden kjent, og ikke uten grunn. Der vi i Norge må lete med lys og lykter etter uberørt strandsone med passene bunnforhold er hele Danmark en eneste stor Sjøørretgoplass, riktignok stikker deler av sandbunnen såvidt over vannet. Legg til at danskene er beundringsverdige når det gjelder kultivering og utsetting i bekker og elver for å holde fisket i sjøen igang, så blir det gøy! Mest kjent er kanskje øya Bornholm i Østersjøen, her kan man ha drømmefiske om man er heldig…..
Se bla info HER

Ellers er det i Danmark mange gode muligheter for fiske etter «hvifisk», som f.eks karpe,brasme,karuss mm. Også abbor og gjedde må nevnes- det er rett og slett store muligheter…!

Nyttige linker for Danmarksferien:

GLIMRENDE sted å starte feriejakten, her er det mye penger å spare!

Oslo-København med båt (DFDS har nå innført årskort for de som ønsker)

-Hytter i Danmark

– Hoteller verden rundt bla Danmark

Hus og hytter i Danmark, Sverige og Norge

Rett sted å sjekke priser på flybilletter

Nok et sted å sjekke flybilletter før reisen

ColorLine LArvik/Kristiandsand -Hirtshals med båt

RatesToGo -Det beste stedet for restplasser på overnatting

Del denne artikkelen med andre:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*