Slik lager du fårikål-fårikåloppskrift

Fårikål

Fårikål

Enkel og god fårikåloppskrift. Husk å lage nok til dagen etterpå, det er best da 🙂

Du trenger til 4 porsjoner:
ca 1.5kg fårekjøtt (lam eller sau)
ca 1.5 kg hodekål
2 ts salt
4 ts hel pepper

Slik gjør du:
Del hodekål i båter. Legg kjøtt og kål lagvis i en gryte. Strø salt og pepper mellom lagene. Du bør begynne med kjøtt. Pepperkornene kan også legges i en spesiell pepperholder.
Hell på vann. Kok opp og la fårikålen trekke over svak varme (med lokk på) til kjøttet er mørt ca 1-2 timer. Pass på så det ikke brenner seg fast i bunnen.

Server rykende varm med nykokte poteter.


Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.