Sunn og god spaghettimiddag

fullkornspaghetti

fullkornspaghetti

Nå skal det sies at begrepet «sunn» som alltid kan diskuteres, men kontra en «vanlig» spaghettimiddag er ikke dette alternativet ille-og det er veldig godt 🙂 Inspirasjon fra KRIWEB sin blogg, som er full av gode oppskrifter, treningstips og mer-anbefales 🙂

Og dette er RASK middag- vi snakker 25 minutter, og da mener jeg 25 minutter-ikke sånn «dette er enkelt» oppskrifter som vanlige folk bruker halvannen time på…..

Ingredienser:
1 pakke kyllingkjøttdeig(kan erstattes med karbonadedeig ,strimlet kjøtt el.lign men ikke vanlig kjøttdeig!)
Fullkornpasta
1 løk (valgfri)
1 tomat (valgfri)

Selvsagt kan man spe på med andre grønnsaker dersom man ønsker/liker det, jeg synes litt mais f.eks er friskt både på smak og utseende.

Sånn lager du det:
Sett vann på kok og sett på stekepanne med en iiliten dæsj stekeolje.
Legg kyllingkjøttdeigen i panna
Hakk opp løk
Når vannet koker-ha oppi passe mengde fullkornspaghetti (f.eks 1/2 pakke som med en pakke kyllingkjøttdeig vil gi 2 middager til de fleste)
Skru ned vannet litt men husk-det skal koke.
Nå begynner vel kyllingkjøttdeigen å bli litt stekt så nå hiver du oppi løken.
Del opp tomat og dekk bordet mens du passer på at det ikke svir seg i stekepannen eller koker for lenge på spaghettien, spaghettien skal bare ha ca 8 minutt (sjekk pakken) så er den ferdig. Dander med friske gode tomater, og ketchup må man jo ha til…

Og vips-ferdig og god 🙂

fullkornspaghetti

fullkornspaghetti

2 Comments on Sunn og god spaghettimiddag

  1. Ja jeg hermet etter deg 😛
    Karbonadedeig er tingen – det er det som er godt!

  2. Mannemat 8)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.