Tips: Gave til voksne gutter

Tips til deg som skal kjøpe gave til voksne gutter

Gavetips i kommersiellt samarbeid med Smarte Gadgets

Dette er gaver som passer til de aller aller fleste «menn» -eller gutter da, når det gjelder dingser og duppeditter er vi egentlig gutter alle sammen nemlig….og det kan kanskje være litt vanskelig å vite hva vi egentlig vil ha, for vi er ikke alltid så pratsomme av oss….

JBL Dusjhøyttaler
Denne er vel egentlig en gave til alle i huset, men vi mannfolk liker vanntette elektriske ting-for vi har en tendens til å bli dratt mot vann, særlig når det er noe elektrisk i nærheten. Go figure. Det finnes billigere varianter, men denne fra JBL har overtruffen kvalitet, ser kul ut og ikke minst-har bra lyd. Og det trenger man jo i dusjen, hvis ikke ser det rart ut når vi spiller luftgitar. Så det så.

dusjhøyttaler

Dusjhøyttaler fra JBL

Drone med kamera
Droner er enkelt og greit dritkult. En voksenversjon av de små radiostyrte lekene vi elsket som barn. Vi bruker de til å ta bilder av hus og hytte, mulige fiskeplasser vi aldri kommer til å besøke men mest av alt liker vi å fly de skikkelig nærme ting vi ikke burde fly skikkelig nærme. Fordi det er sånnt vi gutter gjør.

drone med kamera

Drone med kamera

20 000MAH Powerbank
Powerbank. Bare navnet gjør at jeg får litt lyst på en. Dette er voksenversjonen for å si det forsiktig- hele 20 000MAH, sikring mot overspenning og nok POWER(BÆM!) til å fullade enhver mobil oh de fleste laptoper mm fullt opp. Slutt på å gå tom for strøm når du trenger det, slutt på å måtte lete etter stikkontakt når man er på et eller annet gøy. Ulempen? Vel, det er slutt på «gikk tom for strøm» unnskyldningen også… Må ha. Bare må ha.

Powerbank

Powerbank

Lenkene i artikkelen er aff.lenker men artikkelen er ikke sponset og ingen produkter er mottatt av undertegnede i forbindelse med tipsene

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.