3 anbefalte nyheter på Netflix august/september 2014

Det er kommet mye nyheter på Netflix i august-og i begynnelsen av September kommer en VIRKELIG godbit-ihvertfall for menn/kvinner med et snev av pubertal humor….men la meg begynne med noe mer seriøst….

1. Hobbiten
hobbiten
Hobbiten er kommet til Netflix-ihvertfall den første av de foreløpig 2 filmene som er kommet ut, den tredje kommer vel sent i 2014 mener jeg å huske. Hobbiten er altså filmatiseringen av J.R.R. Tolkiens bok «Hobbiten» som handler om hvordan Bilbo fikk den berømte ringen som Frodo drasser rundt på i Ringenes Herre triologien. Ringen har en liten plass i denne filmen, dverger, orker, troll og alver er viktigere. Her er det som i kjent Ringenes Herre-stil storslagen natur, fantastiske kampscener og en god historie i bunn. God underholdning hele veien og når du har sett den vil du begynne å lete etter film nr2-tro meg. Enkelt og greit et must see.

2. Zombieland
zombieland
Zombieland er en zombiefilm-litt utenom «Night of the living dead» sjangeren. Litt mindre zombier og gørr, litt mer humor. Jeg mener- «this place is so dead»….zombiefnis! Woody Harrelson bærer filmen i stor grad men det går fint for han spiller bra og så kan man kikke på Emma Stone innimellom også. Helt grei zombie-tidtrøyte som nok passer for de som ikke er superan av zombietarmer men liker humor og Woody også.

3. Trailer Park Boys sesong 8

Vet ikke hva jeg skal si-det er så dårlig, så pubertalt og så hinsides tullete -samtidig så genialt og så morsomt! Har skrevet om TPB tidligere men nå kommer altså sesong 8 worldwide på netflix 5.september. Bare å glede seg. Finn frem en drink og sigg og gled dere.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.