Anbefalinger til Mammutsalget 2013

Bøker av James Patterson

Bøker av James Patterson

Årets mammutsalg er igang og det er bare å sette seg ned og kose seg med å surfe på tilbudene! Jeg har endel bokanbefaling fra før her på bloggen, og skal her komme med noen «samletips» på forfattere jeg har kost meg med de siste årene!

Jens Lapidus
Svensk storselgende advokat og nå forfatter som har skrevet den såkalte «Stockholm noir» triologien, som nå er delvis filmatisert. Solgt utrolig bra både i Norge og Sverige og det er ikke uten grunn- han skriver godt, bøkene er spennende og karakterene veldig interessante. Dette er ikke vanlig krim, men jeg tror nok jeg kan garantere at du liker dem- dette er rett og slett bra underholdning!

Carl Hiaasen
Floridabasert forfatter som skriver gode krimbøker, som oftest/alltid med et visst miljøperspektiv. Lettlest spennende krim, og han har også noen gode bøker for ungdom som kan anbefales. Min personlige favoritt er «farlig fiske» !

James Patterson
James Patterson er en amerikansk forfatter som skriver utrolig bra krim! Han har vunnet talløse priser og er verdens bestselgende forfatter. Han er en utrolig produktiv forfatter-heldigvis-og har skrevet over 100 bøker, hovedsaklig krimromaner med også fantasy og noveller. De mest kjente bøkene er de om etterforsker «Alex Cross», men også seriene om «Women`s murder club» og Michael Bennet er godt kjent. Liker du tv serien NCIS vil du elske bøkene til James PAtterson! Anbefaler særlig «Kiss the girls» (Jupp-filmatisert med stor suksess) og «The postcard killers» som er skrevet i samarbeid med Liza MArklund!

Håkan Nesser
Håkan Nesser er en svensk forfatter født 1950 som har skrevet bøker siden 1988. Han har vunnet flere priser for sine bøker og er en produktiv forfatter som er oversatt til mange språk. Jeg kan legge til at han klatrer RASKT oppover på min liste over favorittforfattere…. Skriver ofte litt sære historier…

Klikk banneret for å sjekke tilbudene hos Tanum

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.