De beste gadgets man kan kjøpe denne julen

Julen er rett rundt hjørnet, men med så mange gaver å kjøpe og så lite tid kan høytidshandelen være et stressende prosjekt. Å vite hvordan man skal imøtekomme alles forskjellige smak og interesser kan være vanskelig og tidkrevende. Men ikke nå lenger!
Her oppsummerer vi noen av de beste gadgetene du kan kjøpe til dine kjære denne julen.

gave

For barna :
Leap Pad Ultra (£100)
Nettbrett er enormt populært disse dager, men tanken på å ha de smås klissete fingre over hele det dyre brettet kan gi grunn til bekymring. LeapFrog har svaret med sitt trygge og morsomme nettbrett.
Dette 7-tommers nettbrettett har alle de samme funksjonene som den ekte varen, med et robust deksel for å sikre for alle fall og slag. Et kamera lar ditt barn knipse sine egne bilder, sammen med Wi- Fi tilkobling, «walled garden» app store og en tilpasset nettleser som bare viser barnevennlig innhold.

For den mat-interresserte:
Joseph Joseph Triscale (£30)
Vi kjenner alle den person alltid er på kjøkkenet og lager noe godt. Vis din takknemlighet for deres utsøkte kreasjoner med en Joseph Joseph Triscale denne julen.
Dette plassbesparende produktet har et enkelt, men likevel inspirererende design og kan brettes ned til størrelsen av en håndholdt boksåpner. Håpefulle kokker vil elske disse digitale vektene, ikke bare fordi de er praktiske, men også fordi de er diskré og på grunn av deres fargerike utseende.

For musikkelskeren:
Dansende robot høyttalere (£24,95)
Spill litt julemusikk og “get your groove on” med denne dansende robot høyttaleren. Med et hode formet som en boks er roboten ikledd et gullkjede og har blinkende røde LED øyne, i tillegg til noen seriøse moves i takt med musikken.
Koble høyttaleren inn i din musikkenhet med en 3,5 mm jack, som leveres sammen med roboten, og se han våkne til liv. Denne unike gaven er perfekt for musikkfans, men er også ideell for en god latter.

For fitness fanatikeren:
Adidas Energy Boost
For dem som ikke kan vente til å gå på treningsstudioet og brenne av julekiloene kan du ikke gå galt med et par Adidas Energy Boost. Joggeskoene inneholder hundrevis av kapsler i sålen, noe som gir maksimal energi tilbake til brukeren.
I tillegg til at de tilbyr ekstra sprett sammenliknet med vanlige joggesko, opprettholder de også ytelsen sin selv i ekstremt kaldt klima. Ikke bare vil trenings-freak vennene dine bli glade for disse, men du vil også se at det å pakke inn skoesken er lett som en lek.

For mobil gameren:

ION iCADE Mobile Game Pad (£50)
Spill på mobilen har blitt større og bedre enn noensinne. Uvalget av apps vokser hver dag, med mobile nettsider som også kommer inn på markedet. Enten du kjenner en ung gamer eller bare noen som må pendle langt hver dag, vil ION iCADE Mobile Gaming Pad være den ideelle gaven for julestrømpen.
Kontrollen legger til fysiske knapper, samt en d-pad, til iPod-og iPhone-enheter, med en roterende holder som gjør at både liggende og stående oppsett er mulig. Gadgeten kobles til enheten via trådløs Bluetooth-teknologi og fungerer med hundrevis av spil, inkludert Temple Run og Frogger Decades.

For julegavetips se her

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.