Deilig etter-trening milkshake m/protein

Milkshake med protein

Milkshake med protein

Etter en god treningsøkt er det deilig å leske seg med noe kaldt og godt- svelge nedpå litt karbohydrater og proteiner med god samvittighet (fylle lagrene og alt det der ikke sant). Samtidig legges grunnlaget for progresjonen i treningen i stor grad i hva vi inntar før og etter trening. Jeg kom for noen år tilbake frem til en deilig milkshake som virkelig smakte godt etter trening, samtidig som jeg fikk i meg både proteiner, litt karbohydrater og væske etter å ha trent godt. Banan er velegnet da dette er raske karbohydrater som man trenger litt av etter en treningsøkt. For de av Dere som kjører så lavt kaloriinntak at dere anser dette som mat, vil jeg anbefale å heller kutte litt i et annet måltid dersom dere må, for etter trening er det viktig å fylle på litt.

Du trenger:
1 banan
ca 0.5l skummet melk
2 spiseskjeer vaniljeis (lettvarianter funker selvsagt)
En god blender
Proteinpulver m/vaniljesmak eller banansmak

(Dersom du ikke bruker proteinpulver funker den knall uten også!)

For at denne milkshaken skal bli best må du begynne før økten- del en banan opp i småbiter og legg den i frysern (evt kjøleskapet om du blir borte sålenge at bananen vil bli gjennomfryst i fryseboks).

Slik gjør du:
Hiv de frosne/kjølte bananbitene, proteinpulveret og isen oppi blenderen sammen med en skvett melk. Kjør noen raske runder så det blander seg, kjør så på sakte hastighet mens du tømmer oppi resten av melken. Eksperimenter litt med hvordan du blander og hastighet (varierer mye fra blender til blender også) så du får den konsistensen du liker best.

Deilig kald og sunn milkshake 🙂

2 Comments on Deilig etter-trening milkshake m/protein

  1. 2 skjeer is er ikke veldig mye da 🙂 Kan jo velge en lettvariant også.

  2. Er ikke akkurat sunt når du tar vanilje is da 😛

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.