Får Håvard Kickalicious Rugland kontrakt?

Super Bowl XLVII

Super Bowl XLVII

NFL er ingen stor sport i Norge, til det er det litt for få som driver med-og kampene i USA går på litt ugunstige tider på døgnet for de fleste av oss… mange har allikevel fått med seg at det er en nordmann og prøvespiller i USA for tiden. Han heter Håvard Rugland men kalles bare «Kickalicious» etter en helt latterlig kul youtube-video han la ut- har du ikke sett den før er det bare å benke seg ned. Dette er STOR underholdning-og ikke juks!

Han imponerte stort i USA på prøvespill for Detroit Lions her om dagen med et field-goal på 58yrds, like bak den offisielle NFL rekorden på 63yrds 🙂 jeg håper han får kontrakt, hadde vært moro med mer oppmerksomhet rundt NFL i Norge!

OPPDATERING 10.august:
I første treningskampen for sesongen vant Detroit Lions 26-17 over Jets, Håvard scoret på sine 2 field goals forsøk fra 49 og 50 yards-foran 60 000 tilskuere!!!

OPPDATERING 16.AUGUST:
Detroit Lions tapte 24-6 for Cleveland Bowns i 2.treningskampen, men Håvard scoret på sitt ene field-goal forsøk, dog fra beskjeden distanse, 33 yards…. 3 av 3 filed-goals satt sålangt!

OPPDATERING 23.AUGUST:
Ny treningskamp inatt, denne gang mot New England Patriots, og det ble en overbevisende 40-9 seier til Lions i kampen. Dessverre fikk Kickalicious bare en omgang etter at Akers tok de 3 første- det positive er at Håvard leverte på begge ekstrapoengene han fikk mulighet på. Litt som forventet ser det ut til at Akers nå kjøres mer inn som fast kicker, men ingenting er avgjort-dessuten tror jeg Håvard ender opp i NFL uansett slik han har overbevist i treningskampene sålangt!

OPPDATERING 27.AUGUST
Som ventet fikk dessverre ikke Rugland kontrakt med Detroit Lions- men jeg håper og tror andre klubber har plukket opp både prestasjonene og publikumstekket hans og vil ha ham med videre!

OPPDATERING 31.AUGUST

Rugland har bekreftet på sin Twitterprofil at han nå er på prøvespill hos Green Bay Packers!!! Som vi håpet-og trodde- betyr det at han har imponert såpass at han fikk flere sjanser. Packers Kicker er Mason Crosby som ikke er like god som Lions Kicker som holdt Rugland ute av Lions laget.

OPPDATERING 12.SEPTEMBER:
Rugland trener for fullt hjemme i Norge nå, men satser for fullt videre på en NFL karriere!

OPPDATERING 3.DESEMBER
Håvard er nå tilbake i Detroit Lions på prøvespill! Akers har levert 4.dårligst av 32.kickere i NFL sålangt denne sesongen, og klubben har «hasteinnkalt» flere kickere til prøvespill. Håvard Rugland er blant dem og vi krysser fingrene! Det er ikke helt «sesong» for å hente inn kickere nå men dette øker uansett sjansene frem mot sommeren!

OPPDATERING 15.JANUAR.2014

Rugland er nå på prøvespill hos Arizona Cardinals!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.