Gaven menn drømmer om er de kule dingsene

Gaven menn drømmer om er de kule dingsene-her er tipsene!

Jeg har skrevet en popoulær sak om gavetips til menn tidligere. Det er et av de tipsene jeg føler fortjener litt utdyping-kanskje mest fordi jeg selv syns at endel av produktene er så utrolig kule at de fortjener mer oppmerksomhet. Dette er gaver som passer til de aller aller fleste «menn» -eller gutter da, når det gjelder dingser og duppeditter er vi egentlig gutter alle sammen nemlig….

Klikk på bildene for å komme direkte til produktet!

Klesbretter-jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang for å beskrive hvor aldeles uunnværlig denne dustetingen er. Jeg kan ikke huske om jeg overhodet brettet t-skjorter før-men jeg gjør det nå! Det er så enkelt at det er tullete, og det funker. T-skjortene mine (og jeg liker virkelig å gå i T-skjorte!) ser mye bedre ut, det er nesten som å bo hjemme hos mamma igjen bare at jeg faktisk bretter de fint sammen selv!

klesbretter

Sjokoladefontene. Fontene. Av.Sjokolade. Man kan sikkert diskutere hvem av han/hun som blir mest begeistret for denne, jeg tipper det er noe som blir brukt i fellesskap. Det er altså en sjokoladefontene. En fontene med sjokolade. Whats not to like!

sjokoladefontene


Minikjøleskap
. Perfekt til kjellerstuen, garasjen, i båten eller lignende når man skal holde drikke kaldt mens man har et prosjekt på gang eller lignende- eller bare ta det med ut på terrassen…kan kobles til både stikkontakt og sigarettenner i bil/båt. Plass til en 6-pack. Kan også holde mat varm!

Minikjøleskap-klikk på bildet for å bestille

Popcornmaskin til å ha på kjøkkenbenken- eller i mancaven! perfekt når man skal ha besøk til fotballkampen, eller bare se en film eller serie med din bedre halvdel! Tar seg bra ut og er enkel i bruk- dette blir bedre enn microvarianten!

Enkel og stilig popcornmaskin til TV-entusiasten

Flere tips-sjekk Gavetips til menn

lenkene i artikkelen er aff.lenker men artikkelen er ikke sponset og ingen produkter er mottatt av undertegnede i forbindelse med tipsene

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Gavetips til menn | Manneblogg

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.