Gavetips til menn

På utkikk etter gode tips-les her!

På utkikk etter gode tips-les her!


Lenkene i denne artikkelen er aff.lenker

Manneblogg.no vet hva mannen vil ha i gave! Rådene fungerer godt til bursdag, farsdag og jul for eksempel.

Ølsmaking
Et av mine foretrukne tips er Ølsmaking-jeg har vært på mange slike (jeg er en ølhund som man kaller det) og dette er rett og slett veldig gøy! Litt informasjon, gode øl og god stemning kan jeg garantere- bak smakingene står noen av Norges mest erfarne ølhunder som både kan øl-og god stemning! Du kan selvsagt gi gavekort så kan mottaker velge tid og sted selv! Ølakademiet arrangerer ølsmaking i Oslo og Bergen

Illustrasjonsbilde

Gi en opplevelse
Dette er kanskje mitt beste tips Truestory har et stort utvalg av opplevelser som kan gis som gave-og mange av de passer særdeles godt både som en opplevelse man kan dele sammen, eller en opplevelse han kan dele med kompis(er) hvis han ikke er av typen til å gjøre slikt alene! Personlig ville jeg f.eks blitt særdeles glad for ølbryggekurs og gourmetmiddag. For de mer sportslige av seg er det f.eks kajakkpadling, klatring eller hva med snorkling med spekkhoggere i Reisafjorden? Sjekk utvalget og bli inspirert- og du kan SELVSAGT gi gavekort på opplevelse i gave!

Til den fotballinteresserte:
Mange menn liker fotball, og her er det mange muligheter. Mitt tips er enkelt og greit-drakt til favorittlaget! Her er det mulig å gjøre en vri som vil bli satt pris på-kjøp en RETRO-drakt! Slik gjør du: Gå til Unisport – gå til «søk» oppe til høyre og tast inn navnet på laget, så kommer det mange forslag. Drakter fra året laget har vunnet trofeer er alltid populært, informasjonen om dette finner du når du søker på draktene! Et hint-du kan bestille drakter med trykk på, altså hans navn bakpå drakten til f.eks Liverpool, Barcelona eller hvilket lag han følger-det er ALLTID populært!!!
PS- litt usikker på hvilken drakt han ønsker seg? Du kan selvsagt velge å kjøpe gavekort i nettbutikken!!!Morsomme duppedingser og tilbehør
COOLSTUFF er det et utall smådingser,duppeditter og moroartikler som passer til menn. Hva med et telt som ser ut som en Volkswagen buss eller sjokoladefontene f.eks? Eller en Jedi-morgenkåpe, kule bluetooth høyttalere til mobilen eller Dexter-ølbrikker? Garantert noe for ALLE menn på COOLSTUFF Jeg har utvidet dette tipset litt her: Duppeditter og dingser og her: Gavetips til voksne gutter

Minikjøleskap-klikk på bildet for å bestille

Isbiter som ikke er isbiter-men laget av stein. Jupp-det finnes-og vi elsker det! Klebersteinkuber (ja-det er samme steintype som de lager ovner/pipekledning med for å holde på varme) legges i frysern, holder drinken kald UTEN å vanne den ut! Det er så genialt at det er utrolig at ingen har kommet på det før.

klebersteinkuber

Til friskusen
Til friluftsinteresserte og/eller sporty mottakere finnes det et hav av muligheter-inkludert havkajakk i Tromsø, rafting på Voss, Escape Rooms og mye annet. Her finnes det noe får både de som liker solnedgang på kysten og de som ikke føler de lever uten at adrenalinet pumper ut ørene!

Med havkajakk i Tromsø bilde fra Truestory

HI-FI klubben
Hi-Fi klubben er stedet for de flotte gavene- musikkelskeren vil bla glad for en gave herfra! De beste hodetelefonene, platespiller for LP-ene i skapet- mye fint og kun den beste kvaliteten!

VetZoo
Om det er vanskelig å finne presang til den som fyller år-hva med en presang til kjæledyret? Godbiter, kør, leker-dette kan være mer vellykket enn å kjøpe noe man ikke trenger til de som «har alt»…

Kinogavekort
Mottakeren av gavekortet velger selv hvilken film de ønsker å se. Gavekortet brukes til kjøp av kinobilletter og kioskvarer på de aller fleste kinoer i Norge.
Perfekt som jul- og bursdagsgave, til konfirmasjon, som vertinnegave eller premie i konkurranser.

Flere tips.sjekk her: Opplevelse i gave

1 Comment on Gavetips til menn

  1. takk .bra artikkel 🙂

9 Trackbacks & Pingbacks

  1. Gave til kjæresten (han) - Nyttige gavetips til ham
  2. Gaven menn drømmer om er de kule dingsene | Manneblogg
  3. Julegavetips til menn | Manneblogg
  4. Åpningstider ølsalg 2014 | Manneblogg
  5. Tilbud nettbutikker Black Friday 28.november 2014 | Manneblogg
  6. De beste gadgets man kan kjøpe denne julen | Manneblogg
  7. Åpningstider ølsalg 2015 | Manneblogg
  8. Oversikt tilbud Black Friday 27.november 2015 | Manneblogg
  9. Åpningstider ølsalg 2016 | Manneblogg

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.