Hvordan få tiden til å gå

Kong Harald V sa så pent «Tiden vi tilbringer sammen er den mest dyrebare vi har.», og hvorfor ikke tilbringe tiden sammen med familie og venner i sommersola? Her får du noen tips til hva dere kan gjøre sammen hele dagen!

Morgenaktiviteter
Når morgensola gryr, er sommerens som best. Samle sammen familie og venner til en piknik sammen, det er gjerne litt trøkk i den lokale parken på en fin sommerdag, men er ikke desto mindre hyggelig, og dere unngår ofte de største folkesamlingene når det er tidligere på dagen. En tradisjonell frokost med egg, sild og alskens pålegg, er en knallstart på morgenen og det er mye dere kan forberede kvelden før, for å slippe å ta med primus osv. til å koke kaffe og egg eksempelvis.

Middagsaktiviteter
Om dagen står sola høyt om sommeren, da er det ingen vits i å holde seg inne i skyggen. Noen morsomme aktiviteter for alle inkluderer å grille i hagen, båttur, en tur på stranden eller en tur i skog og mark. Andre populære aktiviteter, er å gå på kafe, shopping eller en utendørs konsert. Vil dere ha en mer aktiv sommerdag, kan dere gå i en park og spille volleyball, badminton eller kanskje en fisketur langs kaien frister heller?

Surfing Stavasanden Foto:karlingestumo

Kveldsaktiviteter
Når barna har lagt seg, er det tid for litt voksentid. Om kvelden kan dere spille kort sammen, eller hva med å nyte et glass vin i godt selskap? Det er også aktiviteter, som dere kanskje ikke har tenkt på, som kan være aktuelle. Hva med å spille nyecasino2022, enten brettspill eller via datamaskinen. Andre ting som er aktuelle, er å sitte i hagen og se på sommersola gå ned, eller hva med et kveldsbad på hytta, som er en undervurdert aktivitet.
Om sommeren er dagene lysere, mye lengre, og dette er tiden til å kose seg sammen i godt selskap. Vi ønsker sommeren velkommen og håper dere får mye ut av tiden sammen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.