Instagram snur- skal IKKE selge bildene til brukerne!

Instagram

instagram

For en stund siden var det mye oppstyr når Instagram lanserte nye retningslinjer – mer spesifikt det punktet som betydde at Instagram kunne videreformidle/selge brukernes bilder.

For den «gjengse» bruker som legger ut bilder av juletreet, middagen eller bikkja ingen big deal kanskje- men Instagram brukes også av mange firmaer, profesjonelle fotografer og andre som ville fått store problemer med å akseptere en slik praksis.

Tilbakemeldingene til Instagram var unisone og massive og førte til at Instagram trakk seg på dette punktet- eller «korrigerte et punkt som kunne misforstås» som de kaller det. Dette kom fra Kevin Systrom, en av grunnleggerne av Instagram etter en stund med massive protester:

«Ownership Rights:
Instagram users own their content and Instagram does not claim any ownership rights over your photos. Nothing about this has changed. We respect that there are creative artists and hobbyists alike that pour their heart into creating beautiful photos, and we respect that your photos are your photos. Period.»

Ettersom Instagram er kjøpt opp av Facebook må vi nok leve med både deling av informasjon Instagram<--->Facebook og reklame fremover, men det kan jeg og de fleste leve med.

Flott at Instagram endret dette selv om de vel strengt tatt ikke burde kommet med dette i utgangspunktet.’

For kjedelige bilder av mat,ølflasker, fisketurer, tatoveringer og annet tull-følg meg på Instagram/twitter: Karlinges

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.