KARMØYGEDDON 19-21.april 2012 LINEUP

Karmøygeddon 2012

På lørdag var det KICKOFF på Flytten i Haugesund hvor bandene til Karmøygeddon 2012 ble presentert. Egentlig tenkte eg å laga ein egen sak på den kvelden og….men… så kom eg tidligt og tenkte at eg trengte nåke litt sterkare enn øl ittekvart og så snakke me ikke mer om det. Men gøy va det! Anyway-lineupen te 2012 e altså klar, det blir som de fleste kanskje har fått med seg 3 dagar- 19-21.april og det er en imponerende lineup for å si det forsiktig! For meg er det en herlig blanding av ukjent, litt kjent og velkjent, helt perfekt! Eg ska heilt bevisst styra litt unna noen av bandene så eg stille med relativt blanke ark og kalde øl te de går på scenen, alltid spennande! At eg glede meg te f.eks PAIN, IN MOURNING og VADER ska eg derimot ikke legga skjul på, fredagen blir LEGEN-waaait for it-DARY!

Her kommer en oversikt med video(der jeg fant ihvertfall) til hvert band, for mer info besøk Karmøygeddons hjemmeside og billetter er allerede i salg hos Scanticket!

Sjekk gjerne mine tidligere reviews på KArmøygeddon arrangementer:
Karmøygeddon 2011
L.A. GUNS 24.september
Karmøygeddon Arctic 2011

TORSDAG 19. APRIL (Flytten):

AUDREY HORNE

DEVIL
http://www.youtube.com/watch?v=1GcoF_LjWFQ&feature=related

FREDAG 20. APRIL (Byscenen og Flytten):

DORO(Headliner)

PAIN

ALESTORM

VADER

IN MOURNING

KRÅKE

HUMBUCKER

Ja eg vett-her begynne me å bli JÆVLA slitne folkens men hold ut, ein kveld te så kan me sova heile søndagen! Godt muligt eg ikke sette produksjonsrekord på jobb mandagen ser eg…


LØRDAG 21. APRIL (Byscenen og Flytten):

HYPOCRISY(Headliner)

EVERGREY

EVILE

PURIFIED IN BLOOD

CARACH ANGREN

BACKSTREET GIRLS

SUBLIME EYES

PHEW! Og detta va bare ein sang kvar-tenk dåkke 3 dagar med konsertar…..me dør kanskje ikke av det, men me komme te å lokta sånt….

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.