Karpekjør del 11 Hva gjør jeg feil mon tro?

Krillboilie, plastmais og pva-bag med boilies dyppet i krillicious Foto:Karl Inge S

Neida. Enda ikke karpe. Ikke i nærheten engang. Nå må det sies at pga drittvær (kuling midt imot) og endel andre plikter har det ikke blitt så mye fiske denne uken-men allikevel. Ikke engang 3 timers gjestebesøk i det «enkle» vannet jeg har blitt tipset om ga resultater. Det er faen meg til å grine av. Jeg forer, fiskene er der men ikke faen om de biter. Ålen biter jo da- den skaper store problemer mtp hva og hvordan jeg ken fiske, både mtp agn og presentasjon. Zigrigget popup boilies 50cm over bunnen f.eks-MAKS en halvtime i fred selv på dagtid før ålen er på det og klurer det inn i bunn og dritt. Særlig etter at det er blitt mørkt er dette plagsomt, da er det jo ekstra styr å fikse opp i rigger også, og da er karpene i området (jeg ser de i sivet) så det er kjipt å måtte dra tackler opp av vannet jevnlig.

Jeg har derfor brukt endel tid på å prøve nye alternative rigger og metoder for fisket denne uken, det har ikke blitt så effektivt fiske av det enda men sånn er nå det. Jeg har endt opp med at jeg må dele fisket på stengene så her- en stang fisker med tigernøtter-det virker foreløpig som om ålen holder seg unna disse, den andre stangen fiskes med boilis, den stangen må sjekkes jevnlig så jeg ikke fisker med «dødt» agn pga ålen.

Utover det tar jeg med glede imot tips av alle sorter i kommentarfeltet her, kjør på. Og når blir det egentlig såpass kaldt i vannet at karpene blir betraktelig mindre aktive? 15-12-10 grader ????

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.