Karpekjør del 8 Ål og sånt….

Tenk poooositive tanker nå… Foto:Karl Inge Stumo

Ja da er nok en uke gått- den åttende uken faktisk så da passer det jo bra med del 8 av denne tragikomiske historien. For neida-jeg har fortsatt ikke fått fisk…. jeg sliter med knott, en jobb jeg liksom må være tilstede på, foreldre med oversvømmelse i kjelleren og alt annet en eller annen kosmisk kraft velger å slenge midt i trynet på en stakkars fiskersjel. Det siste er plagsom ål-dere vet-den der lange tynne fisken som liksom nesten er utryddet. Nesten er av og til faen meg ikke godt nok! Jeg kan til en viss grad forstå at de syns krillboilies og laksepellets er gode greier-men når de legger sjelen sin i å dra maiskorn av tacklene mine begynner jeg å bli en ørliten smule irritert for å si det sånn. Det hjelper heller ikke at dette gjerne skjer akkurat idet mørket sniker seg på og jeg ser de første tegnene til karper i nærheten av swimmen, akkurat idet knotten har funnet ut at jeg ikke har myggmelk på innsiden av høyre øyeeple. De som tror nordlendinger har frisk språkbruk skulle hørt meg fredagskvelden i 21:10 tiden når jeg dro opp et slimete tomt tackle mens karpene var på vei inn på swimmen. Dersom helvete fins og språkbruk kan føre deg dit står det et ekstra trangt og varmt bøttekott med mitt navn på døren der nå for å si det sånn.

Men for all del-la oss fokusere på det positive. Jeg skal si fra når jeg kommer på noe.

4 Comments on Karpekjør del 8 Ål og sånt….

 1. Nå kan du sjekke ut om bloggen din kom med på topp 10 listen på bloggkåringen 🙂 http://www.ingridsblogg.no/?p=409578

 2. admin // 29/08/2012 at 5:37 pm //

  Simen:Plastmais på vei i posten 😉

  Åle:Begrenset hva jeg får til når jeg går fiskeløs uke etter uke, lover lengre innlegg når den endelig sitter-og ja, det blort september nå gett-forhåpentligvis ikke oktober…

 3. Simen // 29/08/2012 at 2:00 pm //

  Bruker du ikke plastmais? I så fall, bruk det. Burde ikke være noe problem med ål da. Ellers så skal du ha for innsatsen, det blir til slutt.

 4. Haha. Morsomt. Du som skriver så underholdene og gøyalt, hvorfor kjører du sms-format? Disse blogginnleggene tar jo omtrent lik tid på laste på fiberlijen min som det tar å lese dem. Less er ikke more, jeg vil ha mer kjøtt, mer tullbal og ikke minst mer pain. Og når du litt slutt skårer vil jeg ha et langt tårevått innlegg med stjålne sitater som «skyte bjørn» og » en gylden halvmeter». Minst åtte minutter lesning. Minst.
  Lykke til, jeg tipper september.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.