Kort anmeldelse Call of Duty:Black Ops

Call of Duty:Black ops

Call of Duty:Black ops

Da har man fått noen timer med COD7:Black ops og har noen foreløpige tanker:

Enspillerdelen:
Dette er ikke særlig bviktig for meg må jeg innrømme….spillte et stykke ut før jeg jeg ikke klarte mer og gikk til multiplayer! Men historien virker grei, grafikk og sekvenser er bra og det er helt greit-det er bare så mye dårligere enn multi!

Grafikk og spillbarhet:Grafikken ikke bedret merkbart, men for meg (XBOX) er spillbarheten veldig bra. Sliter ikke med hakking eller lugging.

Multiplayer:
Ja dette er og blir hinsides gøy rett og slett! Vanskelige baner etter min oppfatning, det er mye bygninger, overraskende bakholdsangrep og det foregår i et høyt tempe- flere av banene er direkte «umulige» for de som liker å ta det rolig, men det er kanskje ikke så dumt? I starten har man som vanlig ikke fått bygget seg en skikkelig bruker, og dette lider man under-flere av våpnene trenger ekstrautstyr for å fungere skikkelig godt, og også perks/annet ekstra er noe man trenger. På den annen side er dette noe som er litt av greia-man skal bygge seg opp og man gleder seg til neste mulighet åpner seg 🙂

For en av de største endringene i spillet ligger i «create a class» funksjonen-nå må man låse opp utstyr/perks etc med «penger» man tjener, noe som setter en skikkelig utfordring rett foran deg allerede fra level 4. I starten må man planlegge godt, og jeg anbefaler å begynne med å bygge opp en «generell» bruker som man får så god som mulig, før man går videre med sniperclass etc.

Killstreakene har flere artige nye valg, ikke fått så bra streak at jeg har fått prøve så mange, men f.eks SAM og «radiostyrt bombe» er jo morro og gode nye valg 🙂

Dette med «contracts» må jeg innrømme jeg bare såvidt var innom, kan bli en grei tilleggsfunksjon men ikke noe jeg prioriterer foreløpig ihvertfall.

KONKLUSJON:Gøy, enkelt og greit, terningkast 5. Litt trekk for at det kan bli vel mye styr med penger,utstyr, kontrakter osv-men av erfaring vil dette roe seg noe utover i spillet når man ikke levler like fort og får de forskjellige «classes» opp og gå.


2 Comments on Kort anmeldelse Call of Duty:Black Ops

  1. Eksperten-helt uenig,sålenge jeg gjør det klart at jeg ikke har rundet det….

  2. Eksperten // 10/11/2010 at 4:51 pm //

    Første regel når en skal anmelde ett spill er at man har RUNDET spillet! Har du ikke gjort det, kan du heller ikke anmelde!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.