Netflix med nye seriegodbiter september/oktober uke 39-42

I slutten av september/begynnelsen av oktober er det et rush av nyheter på Netflix, kanskje særlig på seriefronten. jeg skal her kjappt nevne noen jeg mener det er greit å være ektra obs på:

homeland
1. Homeland sesong 3
Nick og Carrie fortsetter kampen på hver sin kant- jeg er godt igang med denne sesongen…..og begynner få litt nok av Carrie, det er og blir en lite troverdig rolle uansett hvor godt Clare Danes spiller den… Men resten er tipp topp så jeg holder ut-fokuset dreier nok litt over på andre ting også tenke rjeg utover sesongen.

The Walking Dead

The Walking Dead

2. The Walking Dead sesong 3
Her ligger Netflix litt for langt etter, sesong 3 har de fleste av oss sett nå vil jeg tro- uansett god underholdning om man liker litt Zombie-apocalypse feeling, det er fortsatt litt å hale ut av denne serien-gi oss sesong 4 litt kjappere! (update-ikke før nå, spetember 2015 kommer sesong 4 på HBO…)

Sons-Of-Anarchy-sons-of-anarchy-19815280-1920-1080
3. Sons of Anarchy sesong 5
Fortsatt populært med SoA, personlig må jeg si at jeg har falt av lasset, sånn omtrent litt uti sesong 4- underholdende men det er en grense for hvor lenge jeg kan leve med at drapsmenn lar seg trekke etter øret av mammen og dama fra morgen til kveld.

mm-castB
4. Mad Men sesong 4-6
Når man er glad i serier er det av og til vanskelig å huske hvor man «er kommet» i alle seriene, men her er jeg nokså sikker på at jeg har sett sesong 5 og derfor kan glede meg til en ny sesong (kommer 15.oktober denne mener jeg). Litt utvannet begynner kanskje konseptet å bli, men med de pene damene i 50-talls stil kan jeg leve med det en stund til gett….

Av serier jeg ikke har sett så kommer sesong 2 av den populære «Broen» og selvsagt den nye serien «Bates Hotel» som tar for seg vår alles kjære «Psycho» Normann Bates FØR han mistet litt fotfestet og fikk en noe ……asosial holdning så å si.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.