Ny karpe på land og nytt delmål nådd

Ja nå er det nesten så man kan føle man er i flyten-det er jo ikke mer enn noen uker siden jeg fikk karpe sist, da attpåtil Norgespers for min del-les mer om det her. Etter at dette var gjort var jeg fortsatt for lei av å bare spotte men aldri kroke karpene i mitt nærmste vann så jeg bestemte meg for å gi et annet vann et forsøk-jeg vet om 3 vann med bekreftet karpe i Nord-Rogaland/Sunnhordaland og jeg har fått karpe i 2 av dem. Nå var det på tide å legge litt seriøs innsats i vann 3, og her hadde jeg en fordel- en kompis hadde fisket og foret her i månedsvis. Riktignok hadde han bare fått en karpe, men det antok jeg skyldes uflaks og mangel på karma. Karpekarma mener jeg etterhvert at jeg skal ha opparbeidet meg astrinomiske mengder av.

Nåja-det gikk vel litt tregt første 2 ukene. Så hadde jeg noen fisk p-som snagget. Hinsides med tjønnaks i dette vannet, en pest og plage. jaja. De bet ihvertfall. Og etterhvert ble favoritten en variant av snowmanen jeg fisket best med tidligere i sommer under testfiske med Northern Baits og den ser slik ut-dette er dagens rig og altså den som ga fisk:

krillers gone bananas

Min favoritt for tiden Krillers Gone Bananas fra Northern Baits Foto:Karl Inge S

Kort fortalt nappet det etter et kavrter idag, ikke mer enn noen få minutter etter at begge stengene var i vannet. Spennende fight for fisken fyker rett i snagget her, selv med bare 3m til stanga var jeg for sen til å stoppe den fra å være 5 meter inne i snagget når jeg endelig fikk kontakt. Der gikk fisken seg fast selvsagt. Jeg holdt. Fisken sto. jeg holdt. Fisken sto. Jeg dro. Fisken rykket-og sto. Jeg slapp snøre-fisken rygget-og sto. jeg slapp mer snøre-fisken rygget mer-og var plutselig både litt sliten og ute av verste snagget og jeg fikk presset den til overflaten og holdt den der til den var i håvnettet. Deilig!!!

selfie carp

I`m not crazy. My mother had me tested…. SELFIE

Nydelig speilkarpe på like over 2kg-absolutt NYDELIG fisk. Deilig å ha 3/3 hva vann gjelder ihvertfall. Og nå er det jo september. På tide å runde av sesongen kanskje? Skal bare fiske litt mer….. Jeg har jo altså noe uoppgjort. I et bestemt vann. Har fått fisk der før. Sikker på det er større. Et vann med hinsides mye knott. Og dårlig bett. Kjenner jeg er klar for noen uker med litt dritt igjen nå. Flyten skal da for pokker utnyttes og ikke hviles til neste sommer. Frosten er langt unna enda….og ålen er sikkert litt mindre plagsom denne høsten enn de to foregående. helt sikkert. Tar en tur og forer imorgen jeg. 2 dager til helg. Da kan jeg legge inn noen skikkelige økter…..

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.