Ny Netflix serie

Leter du etter en ny serie å kikke på? Da kan vi varmt anbefale «Inn i den mørke natt», som er en rykende fersk serie lansert på Netflix, rykende fersk serie lansert på Netflix. Dette er en serie som er binge-verdig, noe som vil si du mest sannsynlig vil se hele serien på en gang (kun 6 episoder foreløpig), om du liker den fra start da. Selv om det er noen hint fra starten av serien, er det ikke helt umiddelbart så tydelig, at dette er en science fiction serie.

Hva Inn i den mørke natt handler om
Uten å ødelegge alt for deg kan vi nevne, at serien handler om en gruppe mennesker som er ombord på et rutefly. De tar av fra Brussels og det blir dramatisk fra start. Stille og rolig blir hele plottet avslørt for deg og du blir kjent med karakterene i serien.
Blant annet har vi piloten Laurent, som er en helteskikkelse oppe i alt kaoset; Pauline, en suicidal helikopterpilot, som overraskende nok også kan fly store passasjerfly; Ayaz, som er en lånehai fra Tyrkia (om det er forbrukslån, han drives med vites ikke). Karakterlisten er mye lengre, men disse tre er et utvalg av de viktigste. Vi får et innblikk i hvem hovedrolleinnehaverne er, og hvorfor de er på reisefot. Dette er noe som kommer godt frem i historien og driver den også på noen tidspunkter, i løpet av seriens episoder.

Poker

Belgisk mesterstykke
Det er ikke så ofte vi ser filer og serier fra Belgia nå opp til Netflix, men denne serien har definitivt gjort det enklere å utforske franskspråklige serier i fremtiden. Vi håper på en neste sesong, fordi avslutningen legger såpass opp til en fortsettelse, at den ikke blir komplett uten at vi får flere svar.
«Inn i den mørke natt» er basert på en polsk bok (The Old Axolotl,), som nok er litt mer fantasifull en plottet i serien. Mange vil nok si at den filmatiserte delen er en forhistorie til den originale fortellingen, noe som kan være en lettelse for noen og en skuffelse for andre. Boken er nemlig en heldigitalisert bok hvor mye av omdreiningspunktet er sivilisasjonens fall, men hvor noen har klart å overleve ved å kopiere hele sin bevissthet over til datamaskiner. Ja, du ser hvor vi er på vei…
«Inn i den mørke natt» kan varmt anbefales for fans av genren. Den har sine dramatiske høydepunkter, som får pulsen til å slå. Når du først blir kjent med karakterene kan det komme en overraskelse eller to.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.