Ny vannrekord ny Norgespers og livet leker

Nå er jeg i dytten rett og slett- nå ligger det riktignok noen hundre timer bak fiskene i år også- men antall timer pr napp-og ikke minst fisk er en brøkdel av hva de har vært tidligere år.

I dag hadde jeg bare tid til en kort tur, men etter å hasnaagga flere fisk i det siste hadde jeg igjen foret i det «vanskelige vannet»…. Derfor passet det fint med en kort tur der for å kikke etter fisk, fore litt-og selvsagt ha stanga med når man først hadde et par timer på årets siste sommerdag…..

Hva skal jeg si? Det tok en halv time så hadde jeg fisk på. Rett inn i vegetasjoen med med en 3.25lb stang og 0.40 snøre fikk jeg presset den ut derfra nokså greit, og etter det var det grei skuring. Aldeles nydelig skjellkarpe. Så feit at en dansk julegris hadde rødmet av skam ved siden av den. Ca 54 cm og nydelige blanke 6kg….. min største i Norge og ny rekord i dette vannet. Livet leker formidabelt og så litt til etterpå.

Hva den ble tatt på? Jo det samme som 5 andre av mine 7 karper i år- en Krillers Gone Bananas med KGB pop-up snowman. Nokså åpenbart min favoritt for tiden ja…..

Nydelig Vestlandsskjeller Foto:Selfie-KIS

Nydelig Vestlandsskjeller Foto:Selfie-KIS

Dessverre har jeg ingen gode bilder som viser hvor feit, tjukk og bred denne fisken var-men dette crappy mobilbildet gir en anelse ihvertfall…

Dette er den største fisken jeg har tatt i Norge, og det er også den største tatt i dette vannet som jeg vet om ihvetfall 🙂

IMAG0027

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.