Overføre fra android (og Iphone) til Huawei

Som alle som følger med på slikt har fått med seg er Huawei nå ledende på mobilfronten, og siden jeg skulle bytte telefon fra min HTC var det på tide å bytte merke- kameraet på de nye Huawei telefonene er rett og slett så bra at jeg «ikke hadde noe valg» og når batterikapasiteten er best på markedet også var det ikke noe valg, det ble en Huawei Mate 20 Pro på meg. Mitt største ankepunkt var å få flyttet over alt-dette fungerer jo sømløst når man oppgraderer i samme merket, om det er HTC eller Iphone man har, men fra HTC til Huawei? Trøsten min var at det tross alt er Android begge to så jeg var sikker på at det fantes en løsning.

Et googlesøk pleier fikse sånne problemer men det jeg fikk opp var en endeløs strøm av «automatisk oversatte» nettsider med generelle vendinger, ubrukelig språk og endel gamle løsninger…jeg skal derfor enkelt si Dere hvordan dette skal gjøres:

Bruk Phone Cloud!

Dette er Huawei sin løsning for å hente data og den fungerer på alle Android telefoner (og også Iphone men der har jeg forstått det KAN bli et problem med tekstmeldinger…)

Phone Cloud fungerte så brillefint at de to timene jeg hadde satt av til jobben ble brukt til å leke med telefonen og kamera istedet-litt fordi jeg hadde ryddet unna mye gammelt tull i forkant riktignok, jeg slettet 4000 bilder på gamle telefonen før jeg begynte å overføre, mesteparten screenshots av meme`s…..

Forøvrig kan jeg rapportere om et fantastisk kamera og at det nesten føles som gode gamle NOKIA dager å bare lade telefonen en gang pr.dag og da 1-1.5t maks…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.