Rammstein Ullevaal 18.8.2019 For en opplevelse

For en aldeles fantastisk opplevelse dette var! Min største konsert før dette sånn publikumsmessig var faktisk også Rammstein- på Koengen i Bergen i 2010 med ca 15 000 publikummere-dette var omtrent dobbelt så stort-på alle måter. Rammstein har på disse årene fått enda litt flere fantastiske låter, enda litt mer pyro, enda litt mer show og enda mer strømlinjet opptreden. Det er nesten vanskelig å se at det kan gjøres bedre-jeg mener…sex er bra men var du på Rammstein på Ullevaal i 2019 liksom?Fra den litt forsiktige starten med Was ich liebe via storheter som Links, Mein herz brennt, Heirate mich og Mein teil til avslutningene med gigantene Du riechst so Gut, Rammstein og Ich Will. Gjennomført bra på alle måter-lyd, lys, båtoverfarten på publikum, «kokingen» under Mein Teil- og den «me drite i ka dåkke meine» pubertale utløsningen under Pussy, det e så herligt og politisk ukorrekt innimellom. Eg ser ikke bort fra at endel i publikummet på detta stadiet av konserten begynte å nærma seg ein aldri så liten «utblåsning» sjøl så bra va det…. Legg te at det (ihvertfall der eg va, ståplass mellom scene og oppdelingen av ståplasser) va greit me plass, innafor ølkø og greit adgang te toalett og en snack så ligge alt te rette for et bra terningkast(se under bildene)

Takk Rammstein for at dåkke dundre videre- fra nå av e det ikke «hoppe etter Wirkola» så gjelde, det e «spille etter Rammstein»

Setlist:
Was ich liebe
Links 2-3-4
Tattoo
Sehnsucht
Zeig dich
Mein Herz brennt
Puppe
Heirate mich
Diamant
Deutschland
Radio
Mein Teil
Du hast
Sonne
Ohne dich
B-Stage
Engel
(piano version)
Encore:
Ausländer
Du riechst so gut
Pussy
Encore 2:
Rammstein
Ich will
1 Comment on Rammstein Ullevaal 18.8.2019 For en opplevelse

  1. Tanya Anita Moreno Lindahn // 20/08/2019 at 9:10 pm //

    Wow kunne ikke sagt det bedre sjæl 😍👏👏 Jeg er konsert freak og dette var den desidert beste konserten jeg har vært på på mine 35 år som konsertgjenger 🎼🎵🎶🤘 Blodfan av Rammstein selvfølgelig, men for en allsidig underholdning!! For et show og for noen låter 🖤🖤🖤 Helt konge 👑 Har billetter til Rammstein i Trondheim neste sommer – det gledes 🖤🤘🔥

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.