Robo Defense-morsomt spill til mobilen

Robo Defense til android

Navn: Robo Defense
Utgiver:Lupis Lab
Pris:2.99USD (ca 18-20kroner)
Hvor:Android Market

Robo Defense er et typisk «tower-defense» spill, altså et spill hvor man med strategisk plasserte forsvarstårn skal hindre motstanderen å krysse banen.

Robo Defense tilbyr 40 vanskelighetsgrader med tre nivåer av kartet vanskelighetsgrad. Det blir altså totalt 120 nivåer. Spillet tilbyr en rekke «bragder» (achievements), slik som å fullføre et nivå uten bruk av våpen, eller en annen for ikke å bruke raketter. Det er enda en prestasjon for å fullføre et nivå uten å oppgradere noen tårn.

Snakker av oppgraderinger, kan tårnene bli oppgradert og modifisert. Guns kan bli endret til anti-aircraft kanoner, som deretter selv være oppgradert. Rocket systemer kan oppgraderes til overflaten til luft kryssermissilene (SAMS). Sams kan da senere oppgraderes. Strategisk bruk av spillets sakte tårn (senker farten til motstanderne) , spesielt den oppgraderte sakte-tårn, er en god måte å holde ret raskt flyet plassert over oppgradert SAM eller rakett batterier.

Hvis du er den typen spiller som ønsker få banene unnagjort, tilbyr Robo Defense en spole funksjon som kjører spillet på dobbel hastighet. Hvis spillet blir spilt helt på normal hastighet, har tenkt på 30 minutter per nivå. Selv med den «fastforward» på, beregn 15 til 20 minutter per nivå.

Mellom banene kan du bruke poengene du tjener til å øle verdien av tårn eller få andre goder.Personlig er jeg en stor fan av raketter, så jeg pleier å oppgradere eksplosjoner og rakett re-load over andre oppgraderinger.

Min konklusjon? Dette spillet er vanedannende, utfordrende, og utrolig morsomt. For $ 2.99, er det et røverkjøpsom vil gi mange timer med utfordrende underholdning.


1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Sudoku på mobilen-tidstyv med samvittighet? | Manneblogg

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.