SABATON og ACCEPT til Haugesund 27.mars 2017

Ja jeg vet-det er pokker meg så man nesten ikke tror det- de svenske power-war-metalkongene i SABATON kommer til HAugesund og som special guest (ikke support altså, så de kjører nok fort 1t+ de og!) har de med seg legendene i ACCEPT som fortsatt holder koken!

27.mars er datoen og billetter kjøper du her men vær rask, første dagen røk over 500 av 750 billetter-et salg så bra at Sabaton selv kommenterte det!

ACCEPT gleder jeg meg hinsides til å se live- jeg var som mange av oss STOR ACCEPT fan på 90-tallet, og har i ettertid fått litt doser en 3-4 ganger med UDO live, men det blir artig å få med seg bandet også selv om UDO for meg ER ACCEPT slik jeg husker det.

Sabaton spiller oftest på større scener enn Byscenen (minste lokalet på turneen) og det er ikke uten grunn-her er hva jeg skrev etter å ha sett dem på Karmøygeddon 2014:
«Joda- jeg hadde vel hørt om Sabaton-men hørt noe? Nei ikke så jeg kan huske…jeg er nå engang mest opptatt av det gamle og gode. Åpenbart har jeg gått glipp av noe. Jeg har aldri lagt skjul på at jeg hovedsaklig liker enkel rett-frem metal, passe raskt, passe hardt og gjerne med en vokal jeg kan forstå sånn noenlunde. Sabaton passet som hånd i hanske. Vant med å spille for store folkemengder men det var ikke noe som helst tegn til at de var blasserte- de har vært her før, og var åpenbart glade for å være tilbake. Hard god metal rett i trynet ispedd masse sjarm fra en vokalist med solbriller og snøcamobukser. Faen så fett. Og hun jenta på 13år som fikk solbrillene og litt ekstra oppmerksomhet er nok fan for livet. Dette var JÆVLIG kult, akkurat det jeg trengte med promillen godt oppunder hårfestet(og det er høyt etterhvert….) for å avslutte Karmøygeddon.»

Etter den konserten har Sabaton albumene gått på repeat i bilen min mye av tiden, og jeg gleder meg fælt til nye plata nå!

Om jeg gleder meg til denne konserten? -så grønnjævlig og!!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.