Skal du se Super Bowl 2011?

Super Bowl 2011

Oppdatering 5.2.2012
Ser jeg får mange søketreff idag på denne saken-superbowl går på Viasat iår-greit å vite sikkert siden jeg ser mange søker på «kanal+superbowl» her 🙂

—————–
2011:

Natt til mandag braker det løs, det som er en av årets største sportsbegivenheter-Super Bowl i USA! Green BAy Packers møter Pittsburgh Steelers, og Packers er «som vanlig» storfavoritt.

I USA er det som alltid under Super Bowl tid for rekorder-dyreste reklametid, mest øl solgt, dyreste billetter og jeg vet ikke hva-helt Texas altså noe som er ganske passende siden kampen spilles på Cowboys Stadium i Arlington Texas foran 100 000 elleville fans som har betalt helt opp til 150 000kroner for de dyreste billettene…. bare å se kampen utenfor stadion på storskjerm koster 1500kroner!


Her i Norge sender NRK kampen og siden jeg har fri mandag skal jeg handle inn noen Budweiser for anledningen og kose meg riktig! Se noen Budweiser reklamer her mens du venter

PAuseunderholdningen er også av den ekstragavante sorten og i år er bla Christina Aguilera og Black Eyed Peas blant artistene som skal opptre.

Sendingen starter kl 23:15 på NRK søndag og det hele er ventet ferdig ca kl 04-God KAmp everyone!

2 Comments on Skal du se Super Bowl 2011?

  1. Det aner jeg ikke, håper da ikke det….

  2. Stephan // 06/02/2011 at 5:46 pm //

    Stemmer det at de skal erstatte reklamesendingene, konsertene etc med «Studiotid med Asbjørn Slettemark og co»?

    For hvis det stemmer, stiller jeg med særdeles negativ til opplegget Nrk legger frem her, da for en gangs skyld reklamene og underholdningen er ønskelig og noe som gir hele sendingen det lille ekstra.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.