Slik optimerer du den neste gutteturen deres

Det å dra på guttetur er noe som er en viktig del av fundamentet i vennskapet til mange menn, og det er noen ting dere kan gjøre for å gjøre turene deres sammen enda bedre. Det er noe av det vi skal gå igjennom i denne artikkelen, sånn at du kan bli inspirert til sommerens gutteturer sammen.

Det å dra på tur og få en pause fra hverdagen er alltid deilig, men det er noen potensielle konflikter som kan oppstå når man ikke planlegger godt nok. Her får du noen tips til hvordan du kan få mest mulig ut av turen deres.

Ikke gå på kompromiss med de viktigste rutinene
Det er veldig lett å gå på kompromiss med egne rutiner når man drar på tur, enten man reiser alene eller sammen med andre, og dette er noe som kan føles litt deilig, men som også kan føre til irritasjon for at man ikke føler seg like fresh som vanlig. Det å huske å kjøpe med seg reisestørrelser fra luxplus.no og ta med seg på turen, kan for eksempel være en god idé for å føle at man tar vare på seg selv. Under er det noen flere gode eksempler:

Hudpleierutine
Trening og bevegelse
Hvor mye alkohol du vil drikke
Når og hvor lenge du vil sove

Merch&mingleavdelingen Foto: Jørgen Freim

Snakk om forventningene deres
Det å snakke litt om turen deres før dere drar er en av de beste måtene dere kan sikre dere en god tur. Alle har sine egne behov og ønsker, så det å bare ta en prat og bli enige om hva dere har lyst til, sånn at dere eventuelt kan bli enige om hvordan man kan sørge for at alle får det de trenger, er bra. Dette kan for eksempel være:

Uenighet om dere skal planlegge eller være spontane
Booke ting på forhånd
Noen vil feste/drikke, mens andre vil ha en litt roligere tur
Noen vil sove lenge, mens andre vil heller stå opp tidligere og ikke kaste bort dagen

Bli enige om hva dere har lyst til
Det å bli enige om hva dere har lyst til å gjøre og hvordan turen skal se ut – enten det er fjelltur eller storbyferie. Det å bare snakke om det er bra, fordi man kan ha helt forskjellige tanker om det uten å vite det hvis man ikke snakker om det først, sånn at dere kan sikre at dere er enige.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.