Snart karpesesong- boilies marinering

Jaggu er vi bikka verste vinteren-og det betyr at det snart er klart for karpefiske igjen! Etter å ha ENDELIG fått karpen jeg jaktet i 2 år ifjor lurte jeg litt på om motivasjonen for videre fiske ville være der-men det er den jaggu. Jeg innbiller meg at en av grunnene til at jeg endelig fikk fisk ifjor var at jeg tok meg bryet med å forbedre boilisene mine litt. Denne sesongen skal jeg derfor være i forkant og gjøre det skikkelig:

Boilies, krillicious og plastposer-klar til jobb

Boilies, krillicious og plastposer-klar til jobb

Boilisene er selvsagt Krillers fra Northern Baits og luktstoffet er Krillicious fra samme leverandør. Det lukter ikke akkurat roser og fioler-faktisk lukter det gørrjævlig, men funker det så funker det. Boilisene er fryste- jeg fordelte boiliser i poser, hadde oppi en god slump Krillicious og blandet godt før jeg knyttet igjen posen. Nå skal boilisene få ligge en dag og tine slik at de trekker til seg mer Krillicious, og før jeg fryser de igjen rister/knar jeg godt på posen så mest mulig blir jobbet inn i boilisene.

Når jeg skal bruke de tar jeg de opp av frysern en dag før slik at de tiner før bruk-etter en ny omgang «elting» for å få maksimalt med godstoff inn i boilisene. Disse posene skal brukes til «punktforing» og på selve fisketurene, til vanlig foring vil jeg nøye meg med å blande Krillicious og boilies dagen før/samme dag som jeg forer.

Maksimalt illeluktende boilies er målet....

Maksimalt illeluktende boilies er målet….

Dette har jeg trua på-er det ikke herlig med vår der- og snart…veldig snart håper jeg….

Oh glede-nappvarsleren våkner til liv Foto:Karl Inge Stumo

Oh glede-nappvarsleren våkner til liv Foto:Karl Inge Stumo

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.