Spicy kyllingbaguette
Fredag og tid for å kose seg med litt matlaging igjen! Denne fredagen valgte jeg en spicy kyllingvariant, inspirert av KRIWEB nok en gang! Krydderet er av type medium-sterk og meksikansk inspirert, noe som passer fint på fredagen!!
Du trenger:
Baguette
Kylling (Strimlet)
Paprika
Løk
Parmesanost
Krydder (Ingefær,spisskummen,chili f.eks som jeg brukte nå-det skal være litt spicy!)
Slik gjør du:
Stek kyllingen godt, og krydre underveis- ta det stegvis da chili ,ingefær og spisskummen alle er krydder som merkes veldig godt når det blir for mye …
Mens kyllingen steker deler du opp baguetten og tar på smør. Og det er selvsagt IKKE feil å gi baguetten noen kjappe minutter i ovnen for å få den litt sprø og varm….. Kyllingen fordeles utover, så har du på løk&paprika etter ønske og smak. Avslutt med et dryss parmeanost og voila-snadder og lettvint varmmat 🙂
Superba-det optimale Omega 3 tilskuddet
Leave a comment