Test: Big One take away meat lover

Big One Take Away Meat Lover Foto:KIS

Big One Take Away Meat Lover Foto:KIS

For rundt et år siden testet jeg Grandiosa Hjemmelaget og ettersom det har vært et populært innlegg her på bloggen tenkte jeg å lage en tilsvarende test for en annen ny, dyr og stor pizza som har dukket opp i kjøledisken- nemlig Big Ones «Take Away» pizzaer som visstnok skal være som «ekte» pizza bare fra fryseren. Joda- vi lukter litt lunta allerede her, gjør vi ikke? Frysepizza er og blir frysepizza liksom. Uansett-jeg ofret meg (og lommeboka…) for å teste galskapen. Det er nemlig galskap etter min mening å kjøpe en frysepizza til 130kroner. Nå innrømmer jeg glatt at jeg allerde ved kassen kjente at det kunne bli vanskelig å gi dette toppkarakter-men det blir verre….

La oss begynne med fakta- pizzaen koster altså ca 130kr i frysedisken, veier like under kiloen og det medfølger små beger med rømmedressing. Så langt så vel-bortsett fra prisen da. Rømmedressingen var noe mekk-den skal tines i vannbad men det tok mye bytting av vann og røring før hele den lille boksen var lunken. Jeg mekker en egen pizzadressing på 2 minutter, enklere og bedre.

Jeg fulgte stekeanvisningene til punkt og prikke, men allerede ved deling fikk jeg bange anelser-jupp, bunnen ble ikke helt bra. Litt tørr rett og slett (det sees nesten på bildet faktisk…). og så var det selve smaken da…

Konklusjon:
Terningkast 2 og da er jeg litt snill. Nå må det nevnes at jeg er ikke super fan av kjøttbollepizza så en variant med f.eks pepperoni&ananas hadde kanskje scoret litt høyere-men ikke mye. Det er for dyrt, for mye styr og for dårlig rett og slett. Jeg kan kjøpe en MYE bedre pizza hos Dolly etc for ca 20-40kr mer, eller spare 30kr på den nevnte hjemmelagde grandiosaen som faktisk er både større og bedre. Dette var ikke noe å anbefale!

Ikke helt som det skal være... Foto:kis

Ikke helt som det skal være… Foto:kis

2 Comments on Test: Big One take away meat lover

  1. Joda-oppskriften ble fulgt- som nevnt var det kanskje litt uheldig valg mtp at jeg ikke er veldig fan av kjøttbollepizza-men jeg har da spist slike og likt dem også…

  2. Altså, denne har jeg testet og synes ikke var så verst. Fulgte du anvisningen om å la pizzaen ligge 1 minutt i esken før oppskjæring?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.