Testet-Stimulus mappack Modern Warfare 2

Modern Warfare 2

Modern Warfare

Etter MYE styr med XBOX-live idag fikk jeg endelig testet den nye mappacken, kalt Stimulus- og det var bra! Modern Warfare 2 har tatt et nytt steg!

Oppdatert 12.april.2010
Det er 5 nye baner, 2 av dem er «remakes» av 2 baner fra Modern Warfare 1 nemlig CRASH og Overgrown-de nye er Bailout, Storm og Savage. Her er en kort anmeldelse av de nye banene:

Crash:
Samme som i Modern Warfare 1 altså, og et meget spennende kart. Fin blanding av åpne områder og tett bebyggelse, med overvekt på sistenevnte. Jeg liker meg godt på taket av den høyeste bygningen, men der er man rimelig utsatt for spillere med raske øyne og godt sikte… å bare løpe rundt som en tulling med et raskt eltt våpen funker også godt-da bør man unngå krasjstedet og plassen rundt.

Overgrown:
Fint åpent kart, mye springing og fart her, men også muligheter for camping for de som liker denslags-både i bygninger og ute i gress på kantene av kartet. Begge broene gir mulighet for spennende kjemping og god action. Jeg liker meg også godt ute blant høyballene 🙂

Storm:
Nok en tett bane-mye bygninger med endel åpne arealer imellom. Definitivt en bane som ikke favoriserer sniperne, men det finnes gode posisjoner for det også. Slike baner gjør jeg det ikke godt på, jeg liker mer halvdistanse med min scar….

Bailout:
VELDIg vanskelig bane på første rundene- veldig tett, mye bygninger med ganger og vinduer- vanskelig å norientere seg. Det sagt, en flott bane med mye action og flotte omgivelser. Dette er kanskje den mes forseggjorte banen av de 3 nye, og den er veldig omfattende.

Salvage:
Veldig tett og spennende kart-dette er bane for lette raske våpen og her kommer både granater og fotfeller til sin rett- masse hjørner og bildekkene som spretter rundt er en fin vri. Ingenting er bedre enn å finne en campåer inni et betongrør og gi ham en liten «presang» fra baklomma…campersvin 😉

2 Comments on Testet-Stimulus mappack Modern Warfare 2

  1. Rust er kul men det holder med EN så intensiv bane 🙂

  2. Sander // 05/05/2010 at 8:09 pm //

    synes det burde vert kill house og shipment i tilleg… men vi har jo rst da 😛

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.