Test:Grandiosa hjemmelaget pizza

Grandiosa hjemmelaget Ill.bilde:Stabburet.no

Forrige fredag koste jeg meg med Verdens beste hamburger , denne fredagen var jeg klar for junk rett og slett, og tenkte å benytte anledningen til å teste Stabburets nyeste pizza-Grandiosa «Vår hjemmelagde pizza». Forøvrig et hinsides tåpelig navn på en pizza man finner i frysedisken ferdig til steking men jeg ser jo poenget.

Hvor skal jeg begynne….jo-prisen. Pizzaen koster ca 100kroner. Dvs at man allerede har mistet alle som gidder bruke 1/2t på pizzaen sin som kunder, ettersom man for 100kr får man ingredienser til en «skikkelig» hjemmelaget pizza.

Mengden mat er forøvrig helt ok, med mindre man er skrubbsulten bør 2-3 voksne fint klare seg på denne pizzaen, men en familie på 4 som trenger en langpannepizza (skikkelig hjemmelagd da mener jeg) for å fylle opp magene vil ikke bli mette på denne.

Så til det viktigste-smaken, og dette er både enkelt og vanskelig å konkludere med. For den er definitivt bedre enn vanlig Grandiosa og det meste annet av kjøpepizza, men samtidig ikke i nærheten av en helt standard hjemmelaget pizza mor eller far hiver ihop på en halvtime på lørdagskvelden….

Konklusjon:
For lite,for dyrt for dårlig. Men samtidig nok,ikke altfor dyrt og ikke så verst. Forvirret? Jeg også. Jeg er litt usikker på kundegruppen, samtidig tror jeg den vil selge bra. Definitivt et godt alternativ f.eks når man har kompiser på besøk for spilling eller fotballkamp og vanlig Grandis blir for kjip men man gidder ikke mekke en skikkelig hjemmelaget. Litt for dyr og stor for studenter, de fleste single og jenter generelt tenker jeg. Dessuten for kjip til å erstatte far/mors lørdagspizza.

Terningkast: 4 mest fordi de faktisk har gjort noe mer enn å lage en litt større og rektangulær grandis, dessuten ser jeg at den kan være en grei løsning når det kommer et par stk halvkompiser for å se fotballkamp og jeg ikke gidder sløse bort kjøkkentid på de.


Og jada-her er den. Nok en «KOM DEG UT AV HODET MITT» reklamefilm fra Stabburet-Grandiosa. Enjoy!

3 Comments on Test:Grandiosa hjemmelaget pizza

 1. Jeg har smakt denne pizzaen en gang. (Med så mye reklame osv i forkant må den jo prøves). Det blir med den ene gangen.

 2. 15kr pr stk? Hvilket kjøtt bruker du da?

 3. Aldri før har et produkt og en reklame provosert meg mer enn denne (jo en, men jeg husker ikke hvilken).

  Av de jeg kjenner har jeg hørt den er den dårligste Grandiosaen som er produsert. At den i tillegg koster hundrelappen er hinsides sjokkerende.

  Men mindre de har begynt å bruke kvalitetsmel, olje, kjøtt og ost (de har sikkert ikke på ekte ost engang) så er det en pris som ikke hører hjemme noe sted.

  Jeg har regnet ut hvor mye min hjemmelagde pizza koster, riktignok mindre og tynnere enn Grandiosa sin (typisk italiensk format). Jeg fant ut at jeg klarte å lage ekte hjemmelaga pizza med topp råvarer for ca 15 kr stk. Men joda jeg vet at produksjon og distribusjon +++ koster og).

  Så at dette er god butikk for Stabburet, gitt at den selger, er det ingen tvil om!

2 Trackbacks & Pingbacks

 1. Je je je hjemelaga - Side 2 - Webforumet.no
 2. Test: Big One take away meat lover | Manneblogg

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.