Tips til å friske opp rutinen din

Mennesker er vanedyr, det er det ikke akkurat noen tvil om.
Det er lett å bare følge strømmen der man har det bra i stedet for å utfordre rutinene sine, men det krever faktisk bare noen små grep hvis man ønsker å friske opp rutinen sin litt og dette er noe som kan ha en positiv effekt på mer enn bare hvordan du ser ut. Når vi føler oss bra, får vi det nemlig bedre og det å prøve noe nytt gir oss ofte den lille ekstra snerten av selvtillit som vi ikke hadde før. Her kommer noen tips til hvordan du kan gi den daglige skjønnhetsrutinen din en liten overhaling.

Gjør noe nytt med håret ditt
Det er mange forskjellige ting som kan inngå i den daglige rutinen man har når det kommer til hudpleie, skjønnhet og klær. Men når man er mann, føler man kanskje typisk at man har et litt mindre og avgrenset felt med ting man kan gjøre – fordi de fleste menn for eksempel ikke bruker sminke på den samme måten som jenter gjør. Her blir hår og hårprodukter viktig, for det er her du virkelig får lov til prøve litt forskjellige ting.
Selv om man kanskje typisk har litt den samme sveisen dag etter dag, så er det her man har muligheten til å leke litt mer, og se hvordan forskjellige looks kan passe til forskjellige antrekk og anledninger. Ikke fordi man trenger å forandre det så drastisk, men det at man bare endrer litt på noe, vil gi deg ny energi.

Bruk forskjellige parfymer
Et annet grep man kan ta for å gi seg selv litt ekstra energi er å bytte på de parfymene man bruker, sånn at man kan bruke de forskjellige parfymene i forskjellige situasjoner og skape forskjellige uttrykk i forhold til det man skal, eller det man ønsker å oppnå. Det er mange måter man kan gjøre dette på, og selv om det bare er en liten ting, kan det ha stor effekt på humøret.

Sørg for å ha nok tid til deg selv

Når det kommer til rutiner i hverdagen det er verdt å friske opp er det selvsagt ikke bare skjønnhet det handler om. Det å ha det bra med seg selv handler jo også om å ikke være stressa og ikke minst å føle at man har nok tid til å bare være seg selv.
Så selv om det kan være vanskelig, så prøv å sørge for å ha nok tid alene eller sammen med gutta, trening eller andre ting som gjør at du føler at du får mer energi i hverdagen – så vil nemlig alt annet også bli litt lettere underveis.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.