Tjen penger på bloggen din!

Penger

Penger er greit å ha

Blogging har blitt utrolig populært siste årene, og mange bloggere har mye brukere på sidene sine. Det er dessverre ikke alle som er klar over at de kan tjene penger på bloggen sin. Det er ikke dermed sagt at det er en snarvei til store penger- men de fleste kan tjene nok til at bloggingen blir litt mer givende, og har du mange brukere kan det bli en fin ekstrainntekt!

Den aller enkleste måten å tjene penger på er Google-Adsense- opprett en konto hos Google, og legg ut banner-enkelt og greit-og ikke veldig lønnsomt…skal man tjene penger på Adsense må man ha MYE trafikk- og selv da tjener man mindre enn man kan gjøre som affiliate. Å være affiliate betyr enkelt at man inngår en avtale med et firma og tjener penger på salg som kommer via din nettside/blogg.

Det finnes flere affiliate tjenester, den jeg vil anbefale heter TRADEDOUBLER og er den største i Norge. Det betyr blant annet at de har et godt utvalg i PROGRAMMER. Et program er enkelt sagt avtalen en annonsør(ofte en nettbutikk) har med tradedoubler som du kan melde deg på. Blir du godkjent får du betalt når noen handler hos denne annonsøren etter besøk på din nettside. (Gått via banner/tekstlink) Som eksempel kan jeg nevne at mange klesbutikker på nett har slike program handler noen her etter å kommet fra din side får du % av kjøpesummen 🙂 Det burde være en ide for mange bloggere som legger ut outfit f.eks…..

Det viktige er å finne hvilke programmer som passer deg og dine kunder. Skriver du om Mobiltelefoni er kanskje ikke klær det brukerne dine handler etter å ha vært på din side- da kan det f.eks passe med et banner fra noen som selger mobilt bredbånd. Du får man banner i mange forskjellige størrelser, og man kan også bruke TEKSTLENKER- og tekstlinker fungerer veldig bra når brukerne er interessert i produktet man skriver om!

8 Trackbacks & Pingbacks

  1. Næringsinntekt under 50 000?Les her, spar tid! | Manneblogg
  2. “Hemmelig” salg hos Nelly.com midnatt 14-15.april | Manneblogg
  3. Gratulerer med dagen arbeidere, slasker og andre | Manneblogg
  4. wulff vs voe | Manneblogg
  5. Vil du ha eget domene for nettsiden/bloggen din? | Manneblogg
  6. Trenger vi skattelistene? | Manneblogg
  7. Verdens 10 dyreste domener | Manneblogg
  8. Bloggfrue tatt på “fersken”…. hva så? | Manneblogg

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.