Tre perfekte destinasjoner for hyttetur med gutta

Av og til så er det deilig å komme seg litt vekk, enten man bor i by eller ikke. Det kan være enda deiligere å komme seg vekk dersom man kan tilbringe tiden sammen med guttegjengen man gjerne foretrekker å tilbringe tid sammen med.

For å gjøre det litt enklere for dere så har vi funnet frem tre destinasjoner vi tror hadde passet perfekt til guttetur, uansett hvor mange dere er. Kanskje er det til og med noen av dere som har en hytte på en av disse plassene. Da kan dere gjøre turen enda billigere ved å bo gratis der. Hvis ikke finnes det mange gode muligheter for å leie hytter over hele landet.

Fjelltur til Geilo
Geilo er en svært populær destinasjon for hytteturer, fjellturer og skogsvandring. Dette er en perfekt tur for dere som ønsker dere en skikkelig vintertur. Selv om det absolutt er mulighet for å reise til Geilo på sommeren, så er dette en stereotypisk vinterdestinasjon. Fjellet kan by på fantastiske alpinbakker, hundekjøring og snøskuterturer eller hva med å prøve snøkiting eller skisykkel? Her er mulighetene mange. Her er det svært enkelt å finne en god utleiehytte der dere kan kose dere med et spill på nett med en god bonus eller et morsomt brettspill etter en god dag i bakken.

Skogstur til Gaustadblikk
Det er ikke alle som elsker å stå på ski, og det er heller ikke sikkert at dere ønsker å reise på vinteren. Gaustadtoppen regnes som en av Norges vakreste fjelltopper, så er her er det mulighet for mange flotte turer i skog og fjell. Det er også mulighet for å ta Gaustadbanen dersom gjengen ikke er så glade i å gå på tur. Som mange andre fjell så er Gaustadblikk selvfølgelig vakkert om vinteren, men her kan dere også reise ellers i året for å gå tur, sykle, fiske, klatre eller padle kano og kajakk.

Sommertur til Tjøme
Et litt lenger steinkast unna Oslo finner vi sommerparadiset Tjøme. Dette er den perfekte turen for dere som ønsker sommer, sol og idyll. Her er det perfekt å reise videre til Hvasser på dagstur, spise reker på et svaberg, traske en tur, dra på båttur eller fiske. Her er det også mulig å rett og slett leie seg en hytte og bli der. Bruke dagene på å lage god mat, drikke god øl og kanskje ta en liten båttur om man har mulighet.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.