U.D.O. med «ACCEPT» turne i Haugesund 20.februar på Bakgården

dirkschneider-logo

Tidligere i sommer annonserte UDO at han skal gjøre en siste turne med ACCEPT materiale-og så slutte å bruke de låtene på konsertene. Dette har vel vært underveis en stund,det er ikke mange ACCEPT låter han spiller lenger (var det en vi fikk på KG2015 mon tro…).

Han har jo etterhvert en nokså omfattende katalog med eget materiale å ta av, og vil vel bli ferdig med ACCEPT han også etterhvert.

Den gode nyheten er selvsagt at han avslutter den epoken med et smell, slik den karen gjerne gjør- en turne (og den blir nokså omfattende ser jeg) med 2t shows med kun ACCEPT låter. Her tror jeg at jeg kan garantere f.eks Princess of the Dawn, Balls to the Wall, Metal heart mf kommer….rekken av ACCEPT/UDO klassikere er nokså lang!

Dette skjer dessverre samtidig med Blastfest, men Bergen klarer seg nok uten oss vil jeg tro! Jeg vet ihvertfall at jeg ikke hadde tilgitt meg selv om jeg hadde gått glipp av en siste sjanse til å høre UDO synge de gamle klassiske metal låtene- når jeg var tenåring var det absolutt beste LIVE platen som fantes «ACCEPT…Staying a life» som fortsatt står spikret som en høydare hva gjelder livealbum om du spør meg.

Support blir ikke smått legendariske ANVIL-jupp- ANVIL- det er svarte steike meg mye 80-90-tallsmetal samlet på Bakgården denne kvelden, så kjøp billett og bli med på festen!!!

Billetter kjøper du her

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.