Valgresultatet i Sverige- rasistene ødela flertallsmuligheten

burka afghanistan

Kvinne med burka i Afhanistan, foto Steve Evans-Wikipedia Commons

Det var i utgangspunktet enkelt i Sverige- 2 klare blokker, hvem får flertall? Så begynte Sverigedemokratene, som i det store og hele er en gjeng brunskjorter som prøver å skjule det grøvste grumset å plukke stemmer. Jo mer stemmer de fikk, jo mer mediedekning fikk de-langt utover det de burde fått mtp antallet stemmer. Og vips-litt vuvuzela og trakassering senere gjør SD sitt beste valg noensinne, får 5.7% av stemmene, 20 mandater og ingen av blokkene får flertall i Sverige.

Det blir spennende å se hva som skjer fremover, men jeg håper og tror at Sverigedemokratene får en meget perifer rolle i politikken, det er mer nærliggende at den borgerlige blokken henter støtte fra Miljøpartiet.

Det er ganske utrolig at så mange tusen svensker stemmer på et parti hvor lederne synger gamle kampsanger for hvit makt på partifestene, og hvor forskjellsbehnadling basert på etnisitet er en så viktig del av politikken.

Og her er hele partioversikten:
Vänsterpartiet: 5,6 prosent (19 mandater)
Socialdemokraterna: 30,8 prosent (113 mandater)
Miljöpartiet: 7,2 prosent (25 mandater)
Centerpartiet: 6,6 prosent (22 mandater)
Folkpartiet: 7,1 prosent (24 mandater)
Kristdemokraterna: 5,6 prosent (19 mandater)
Moderaterna: 30,0 prosent (107 mandater)
Sverigedemokraterna: 5,7 prosent (20 mandater)

8 Comments on Valgresultatet i Sverige- rasistene ødela flertallsmuligheten

 1. @eilert:

  Ikke lat som om de rødgrønne er de eneste som drasser folk inn fra Muslimistan.

  Innvandrerne sier ofte at de kom til Norge som arbeidskraft for å ta jobbene som nordmenn ikke ville ta, som f.eks. arbeid i eldreomsorgen, som såkalte «rumpevaskere». Men sannheten er at nordmenn ville ha tatt disse jobbene hvis de hadde vært anstendig lønnet. Faktum er at innvandrerne kom til Norge som BILLIG arbeidskraft, og det er mye penger å tjene når det er store grupper av lavtlønnede arbeidere i samfunnet. Næringslivet fisker ofte i dette tjernet, og dette er grunnen til at Høyre er så store innvandringsforkjempere. Høyresiden hadde nok ikke vært så brennende for innvandring hvis det ikke hadde vært for profitten.

  Dette er en type av «insourcing», en globaliseringsmetode. Næringslivet kan simpelthen ikke holde fingrene av all den billige arbeidskraften i Asia. Hvis jobbene ikke kan bli sendt ut, «outsourced», så kan de jaggu bringe de billige arbeiderne inn. I alle tilfelle er det vertlandets arbeidere som tar støyten ved at lønnene faller. De politiske partiene er alle medskyldige i den tøylelsesløse innvandringen fra de muslimske landene.

 2. Hei Solveig!
  Kunne ikke være mer enig i det du skriver. Makan til navlebeskuende selvhøytidige folk skal du lete lenge etter.

 3. eilert // 22/09/2010 at 1:13 pm //

  Soolveig Ibsen:
  Du har 100% rett i det du skriver. Nasjonalsosialistene (AP/SV/SP) har ødelagt Norge og verre vil det bli med den sittende regjering.

 4. Ja, det er i grunnen morsomt å se den massive overreaksjonen av de andre politiske partiene. De oppfører seg som om det var selveste Hitler foran bymuren. Det er en tvilsom fremgangsmåte å sverte folk som nazister fordi de er imot den tøylelsesløse innvandringen av primitive muslimer fra villmarkene i Pakistan og Somalia. Sånne taktikker overbeviser ingen. Sverigesdemokraterna bringer opp et problem som de styrende partiene nekter å diskutere i håp om at det vil gå vekk, men som de 20 mandatene viser har det kommet rett opp i trynet til dem. Og det er kjempeflott!

  Stå på, Sverigesdemokraterna, gratulerer med seieren! Hele nordens øyne er rettet mot dere.

 5. Dette bør de andre partiene ta til etteretning // 20/09/2010 at 10:13 am //

  Nazismen blir ofte feilaktig referert til som høyreradikal, sikkert et krampeaktig forsøk på å stemple høyresiden som rasistisk. De fleste vet nok at rasisme ikke er noe som hører hverken høyre eller venstresiden til, mindre opplyste mennesker finnes nemlig i alle politiske fløyer.

  Nazisme, eller nasjonalsosialisme, bygger derimot videre på sosialismen. Med sin kritikk mot kapitalisme, individets frihet og demokrati er den lite forenlig med høyresiden og liberalismen. Nasjonalsosialismen fremmer nemlig strengere statlig styring og oppbygging av et klasseløst samfunn.
  Liberalisme (som representerer den høyre fløyen i politikken) og nasjonalisme vil alltid stå i et motsetningsforhold til hverandre da nasjonalisme legger en begrensing på fri flyt av varer, kapital, og mennesker, noe som for en liberalist er en positiv ting.

 6. Geir Hansen // 20/09/2010 at 8:20 am //

  Det er de samme som invaderer idag som i 1940, nazister !!!!
  Det var landsforædere som ønskat de velkommen i 1940, det er landsforødere som ønsker dem velkommen idag!!!!
  BEHOLD NORGE NORSK OG NORDEN NORDISK, også i fremtiden!!

  Ingen andre kulturer eller land før oss har overlevd islam som et fritt demokrati.
  Hvem har gitt oss lov til å ignorere og gi fra oss våre barns og etterkommeres rett å vokse opp som frie mennesker uten at de må frykte for å bli forfulgt, drept eller undertrykket.

  Det blir for dumt å komme og si at jeg visste ikke, når dere ble advart i årtiender!

 7. MortenM // 20/09/2010 at 7:38 am //

  Kjære Solveig, det er nok du som virker å være hjernevasket og litt vel paranoid.

 8. solveig ibsen // 20/09/2010 at 7:28 am //

  Detter nok bare begynnelsen! Det du og mange andre ikke har skjönt er at folk i europa er drittlei muslimer og alle problemene som fölger med dem!!!!
  Uansett hva du mener om etnisitet og rettigheter osv: du vil aldri klare aa faa flertallet av Sverige til aa oppgi sitt land og sin kultur til fordel for islam!!!!
  Det er naturlig aa ville beskytte og opprettholde sin etniske gruppe, sin kultur og sine verdier, og det er ogsaa riktig. Venstreorienterte baade i Norge og Sverige har som programm at vi skal oppgi oss selv til fordel for det saakalte ‘fargerike flertall’. Men menneskers naturlige reaksjon er aa ville opprettholde seg selv og sitt. Dette har de ifölge dere ingen rett til. Vet du hva du og dine likesinnede da er, i vaare öyne: jo, du er en LANDSFORRAEDER!!!!
  Det gaar ikke inn i hodet paa en at dere virkelig vil utslette alt som er norsk (svensk) til fordel for muslimske innvandrere. Deter nemlig det politikken deres ville före til, og vi er paa god vei dit: se bare paa hvordan pakistanske politikere (innvandrere) skjeller ut norske politikere paa TV! Naa sist var det Hagen som ble utskjelt. Ikke saa veldig lenge siden fikk vi höre at korset i det norske flagget maa bort. Og dette skal vi sitte aa se paa uten aa gjöre noe????
  Du og dine likesinnede maa vaere gale, og / eller hjernevasket, av den venstrepropagandaen Norge (og Sverige) har vaert utsatt for i aartier naa. La oss gjöre alt vi kan for at den epoken er det slutt paa naa!
  Med andre ord: stemme paa partier som vil ha slutt paa all ikke-vestlig innvandring!! Det er mer enn nok skade skjedd som det er, og dette er bare begynnelsen. Om ikke lenge vil muslimske innvandrere sitte paa tinget og bestemme over oss om vi ikke snur 180 grader NAA!

  Eller vil DU leve i et muslimsk samfunn???
  Dersom ja, flytt til et muslimsk land!!!
  Og la oss som vil leve i vaart fedreland Norge faa leve i et NORSKT NORGE, uten folk som deg!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.