Viber-ring gratis via nettet

Viber er en iPhone applikasjon som lar deg ringe gratis til andre iPhone-brukere som har Viber installert. Tjenesten er nå også tilgjengelig for Android bruekre.

Dette minner på mange måter om Skype som mange nok kjenner til, men her slipper man altså å sitte ved PCèn når man skal ringe 🙂

Samtaler til andre Viber brukere er gratis, og lydkvaliteten er BEDRE enn en vanlig telefonsamtale. Du kan ringe noen Viber bruker, hvor som helst i verden, GRATIS. Alle Viber funksjoner er 100% GRATIS og krever ikke noe ekstra kjøp.

Her må det selvsagt sies at siden man bruker nettet er det jo ikke gratis å ringe dersom man betaler for datamengden man laster ned, man må f.eks være hjemme på eget nett, på hotell,bensinstasjon etc med gratis trådløst.

3 Comments on Viber-ring gratis via nettet

  1. Jan Erik // 08/02/2011 at 2:50 pm //

    For at dette skal være gratis – krever det at både den som ringer og mottaker er i trådløst nettverk? Hvis jeg f.eks. mottar en «Viber-samtale» når jeg befinner meg i vanlig 3g-land – blir jeg belastet for datatrafikken?

  2. Kristin // 02/02/2011 at 12:40 pm //

    En liten korreksjon: du trenger ikke sitte ved pc’n for å bruke skype. Den kan også lastes ned på iphone og muligens Android også – det har jeg ikke noen erfaring med.

  3. Kommer snart til Android også.
    har du Android telefon kan du registere deg som at du ønsker å være en beta-tester her http://ht.ly/3AGjA

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.